top of page

Integritetspolicy
Behandling av personuppgifter - GDPR

 


Varför ska jag läsa denna policy?
Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR). Denna policy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter om du anmäler sig som medlem, deltar i aktiviteter, prenumererar på vårt nyhetsmail, besöker vår webbplats eller på annat sätt kontaktar Everflow AB, där uppföljande hantering från vår sida krävs.

I dessa fall medger du att uppgifter samlas in och används på det sätt som beskrivs i denna policy.

Vilken information samlar ni in om mig?
Vi samlar in information som hjälper oss att driva verksamheten i Everflow AB. Det inkluderar:

Nyhetsbrev
Vi sparar namn och mailadress hos vår hemside- och mailleverantör Wix för utskick av informationsmail och kampanjer. De uppgifterna fyller du själv i och samtycker till när du anmäler dig till nyhetsbrev eller utskick av gratisprodukter. Du kan sedan när du vill med ett enkelt klick avprenumerera och avsluta utskicken från oss.

Köp och användning av tjänster
För- och efternamn, Personnummer, Adress, Mailadress, Telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna leverera vår tjänst till dig och för bokföringslagen. Vi får dem uppgifterna personligen från dig när du genomför ett köp på vår hemsida eller bokar dig för behandling. Dina uppgifter sparas i vårt bokföringsprogram Fortnox samt i vårt bokningssystem hos hemsideleverantören Wix om du använder dig av bokningsbara tjänster. Dina uppgifter sparas i 7 år enligt bokföringslagen. Efter det raderas dina uppgifter om du inte längre är kund hos oss.

Genom att använda dig av behandlingstjänst så som lymfmassage, fasciabehandling, ärrvävnadsbehandling samt andra behandlingar samtycker du till att uppgifter om din hälsa kan komma att sparas för att ge dig bästa möjliga behandling. Dina uppgifter sparas så länge du är aktiv kund. Efter 2 år utan aktivitet raderas dina uppgifter.

På webbsidan
Vi sparar referensutlåtande som text, bild eller video av kunder som har givit ett skriftligt godkännande. De sparas tills vi ersätter dem med nya eller tills vår referens vill att de ska tas bort.

Kundundersökningar och utvärderingar
Vi sparar kundundersökningar och utvärderingar som du självmant har svarat på och samtyckt till. De sparas så länge vi arbetar med materialet och sedan raderas det.

Vart har ni min information?
Everflow.se använder Wix.com plattform som hemsideleverantör. Wix.com förser oss med den online plattform som tillåter oss att sälja våra produkter och tjänster till dig. Din data kan komma att sparas i Wix.com's datalagring, databaser och allmänna Wix.com-applikationer. De förvarar din data på säkra servrar bakom brandväggar. 

Vid betalning via everflow.se samarbetar vi med betalleverantören Stripe om automatiskt krypterar all känslig information om din betalning som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida

Vem delar ni min information med?
Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och delar eller säljer dem inte vidare till någon tredjepart. Uppgifter kan komma att delas med en betrodd samarbetspartner. Detta sker då på ett säkert sätt till samarbetspart som förbundit sin hantering av detta via ett personuppgiftsbiträdesavtal. Exempel på en sådan part kan vara ett tryckeri eller IT-leverantör.

Ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter så länge inte lagen kräver att vi delar den.

Vad har jag rätt till?
Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade av Everflow AB. Du har närsomhelst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen av dessa uppgifter. Ett åkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samttycket åkallas.

Om du vill avsluta prenumeration på nyhetsbrev, eller ta del av, korrigera eller överföra uppgifterna vi har registrerade meddelar du oss via info@saraivarsson.com.

Du har rätt att få dina uppgifter raderade ur vårt register och detta anmäls till oss på e-post: info@saraivarsson.com

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter efter att du har kontaktat oss med ditt önskemål och inte känner dig tillfreds. Då har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Uppdateringar av denna policy
Vi kan komma att uppdatera denna policy och kommer då publicera uppdateringarna på denna webbsida. Denna policy uppdaterades senast 2024-05-27

Hur du kan kontakta oss
Om du har några frågor angående denna policy eller hur vi använder din information, eller dina rättigheter så kan du kontakta oss på följande adress: info@saraivarsson.com.

Företagssnamn: Everflow AB, info@saraivarsson.com, org nr 559476-1172

bottom of page