top of page

Köp- och användarvillkor

 

 

 

FÖRETAGET

Varumärket Everflow med tillhörande webbplatser, program, medlemskap, produkter och tjänster ägs och drivs av Everflow AB, ett svensk aktiebolag. Företagets postadress är Lervägen 44, 23254, Åkarp. Organisationsnummer är 559476-1172. Önskar du att komma i kontakt med företaget är du välkommen att skicka ett mejl till info@saraivarsson.com där du anger dina kontaktuppgifter och beskriver ditt ärende. Företaget är godkänt för F-skatt.

Dessa Köp- och användarvillkor ("Villkoren") gäller för dig som är kund eller har ett konto hos på Everflow.se och anger hur du får använda Everflows tjänster.

Begreppen ”Everflow”, ”oss”, vår/a", ”vi” eller motsvarande avser Företaget Everflow AB.  Termen ”du”, "dina" eller motsvarande hänvisar till användaren/kunden av våra tjänster. Vi benämner samtliga onlineprogram, medlemstjänster, livesändningar, kurser, workshops, behandlingar, tjänster och erbjudanden som "tjänsten".

Genom att kryssa i rutan "Jag har läst och godkänt köp- och användarvillkoren" när du registrerar ett konto; klickar på "Köp nu", "Köp", "Betala" eller motsvarande fras på köpknappen alternativt anger din betalkortsnummer; på något vis inleder ett samarbete, deltar vid event, kurser eller workshops som vi arrangerar; bokar behandling eller blir kund hos Everflow förbinder du dig att följa användarvillkoren nedan.

 

PRISER
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar. Priset garanteras i samband med att bokningsavgiften/betalningen mottagits.

 

Vi reserverar oss också mot felskrivningar på hemsidan/sociala medier och andra kanaler.


En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information. Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe som automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida.

 

ÅNGERRÄTT
Enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (Lag 2005:59) har du 14 dagar ångerrätt när du handlar online.

Detta gäller dock inte onlinekurser, onlineprogram eller medlemstjänsten Everflow Studio. Betalning för onlineprodukter på Everflows webbplats ger dig direkt tillgång till innehållet. Vid köp av onlineprodukter så som exempelvis, men inte enbart begränsat till, onlinekurser, klasser, nedladdningsbara filer, medlemstjänster avsäger du dig därmed 14 dagars ångerrätt.

Tjänster i fysisk person
När du via websidan anmäler dig till en av våra kurser, workshops eller event som sker i fysisk person är det 14 dagar ångerrätt från det datum du fått din plats bekräftad. Inte från och med det datum du betalat. Om du bokar dig mindre än 14 dagar innan starten av ett arrangemang har du ingen ångerrätt.

Efter dessa 14 dagar gör vi inga återbetalningar om du uteblir från kurser, workshops eller något av våra andra arrangemang. Vi planerar, förbereder och avgör om vi kan hålla våra event utifrån antal anmälda deltagare. Vi gör detta med full dedikation och räknar med att deltagare som har åtagit sig att komma, kommer. I utbyte mot vårt löfte att hålla vårt åtagande att leverera tjänsten, ber vi våra elever att hålla sina löften att betala och delta.
Din avgift täcker kostnaderna för lokaler, planering och utförande. Om du mottagit bekräftelse för att hålla din plats, godkänner du att betala resten av din faktura i enlighet med betalningsplanen du registrerar dig oavsett om du faktiskt deltar.

Uppfyller du kraven för ångerrätt enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler återbetalas ej bokningsavgifter som uppgår till cirka 5% av avgiften som ska återbetalas. Efter 14 dagar är bokningen bindande och återbetalas ej.

 

Så här ångrar du ditt köp

Vill du ångra ditt köp meddelar du detta via mail: info@saraivarsson.com och bifogar din orderbekräftelse så får du svar inom 48 timmar. Du kan också ringa 070-7672 145 måndag-fredag 08.00-17.00. Lämna meddelande på telefonsvararen eller skicka sms om du inte får svar.

 

 

MEDLEMSKAP I EVERFLOW STUDIO

Medlemskapet är en prenumerationstjänst. Betalning kan ske månadsvis eller årsvis. Betalning för nästkommande månad sker i månadsvis via betalkortet du angett vid anmälan till tjänsten. Betalning årsvis sker i förhand.

 

Vid uppsägning sker en betalning till innan tjänsten upphör. Uppsägning kan göras av Kunden själv under fliken Mina Prenumerationer i Medlemportalen på webbsidan eller via mail till info@saraivarsson.com. Notera att en uppsägning resulterar i att tillgången till samtliga tjänster i medlemskapet stängs av vid slutet av innevarande period. Ingen återbetalning sker, utan din inbetalade abonnemangsavgift är förbrukad. Om din betalning uteblir t.ex. för att summan inte kunde dras från ditt betalkort eller för att betalkortets giltighetstid gått ut görs ett antal försök sedan avslutas ditt medlemskap automatiskt. Skulle det hända kommer en faktura på återstående tid att sändas till dig med 10 dagars förfallotid.

 

 

BEHANDLINGAR

Behandlingar kan bokas via bokningssystemet på webbsidan eller i person. Betalning sker i samband med behandlingstillfället via swish eller via faktura som ställs ut efter behandlingen. Vid betalning med faktura specificeras senast möjliga datum för betalning tydligt på varje enskild faktura.

 

Av- och ombokningsregler

Avbokning eller ombokning av bokad behandling sker senast 24 timmar innan avtalad tid. Avbokning senare än 24 timmar debiteras till fullt pris.

 

Behandlingspaket

Vid bokning av behandlingspaket ställs faktura ut efter första behandling. Du har då påbörjat ditt paket och återbetalning av kvarvarande sessioner sker ej.
Alla behandlingar som ingår i paketet behöver bokas inom 6 månader (paket om 5 behandlingar) eller 12 månader (paket om 10 behandlingar) efter köptillfället.

 

Avbokning av bokad behandling sker minst 24 timmar innan avtalad tid, annars räknas behandlingen av från ditt paket.

KLASSER, KURSER OCH WORKSHOPS

Bokad och betald plats på en kurs, klass eller workshop i fysisk person är bindande. Vi förstår att livet händer, oavsett planer. Av rättvisa till alla våra deltagare gör vi inte undantag med vår återbetalningspolicy, och vi måste förbli konsekventa.

 

Vid deltagande i Everflows Lymfyogakurs får du tillgång till minst 1 digital lymfyogaklass för att väga upp för ev missat tillfälle under kursen gång.

Om du skulle bli akut sjuk eller råka ut för en nödsituation som innebär att du missar en hel kurs, kontakta oss för att undersöka om det finns plats i en kurs som passar ditt schema, så kan vi eventuellt överföra dig till en annan kurs.
OBS! Det är ingen garanti att du kan få en annan klass, kurs eller event i ersättning.

 

Skulle en kurs ställas in på vår begäran, pga väder, sjukdom, tekniska svårigheter el dyl, bokas deltagarna om till nästa likvärdiga tillfälle. 

 

 

ANSVARSBEGRÄNSNINGAR

Vårt mål och högsta önskan är att du mår ditt allra bästa jag och har energi för att göra de saker som ger ditt liv mening, men vi kan samtidigt inte ge dig garantier. God och hållbar hälsa är ett kontinuerligt arbete och du behöver vara öppen, nyfiken och beredd att göra jobbet som krävs för att skapa och bibehålla god hälsa. Våra tjänster förmedlar information om hur man man. Du som mottagare och användare av den här informationen är själv ansvarig för din hälsa i alla avseenden, såväl ekonomiska som juridiska. För att det inte ska uppstå några missförstånd kring ansvaret så vill vi att du läser dessa villkor:

 

Du som kund

För att bli kund måste du vara minst 18 år gammal.

Du får endast använda tjänsten för lagliga ändamål. Vi har nolltolerans på förolämpande, kränkande, rasistiska eller på annat sätt anstötliga kommentarer och inlägg. Ditt abonnemang/köp avslutas om så sker. Ingen återbetalning sker.

 

Ansvarsbegränsningar

Everflow tillhandahåller kunskap och instruktioner men tar inte ansvar för implementeringen eller eventuella resultat eller brist på resultat som en följd av behandling, ett medlemskap eller deltagande på kurs, workshop eller annat event.

Vi ansvarar inte för sjukdom, skador, ej uppnådda resultat eller dylikt i samband med deltagande i kurser, konsultationer eller vid nyttjande av våra tjänster. Allt deltagande sker på egen risk och under eget ansvar.

 

Materialet du tillhanda håller av Everflow och tillhörande produkter och tjänster, ska aldrig ersätta professionell medicinsk rådgivning, individuell diagnos och behandling. Finns någon osäkerhet kring ditt medicinska tillstånd ska alltid läkare konsulteras

 

Teknik

Alla ansträngningar görs för att hålla hemsidan igång utan avbrott. Om ett fel upptäckts, eller du inte kan använda vår onlineprodukt, vänligen skicka en komplett beskrivning av problemet du stött på till info@saraivarsson.com. Men vi ansvarar inte för, och kommer inte att hållas ansvarig för, webbplatsen som för tillfället inte är tillgänglig på grund av tekniska problem bortom vår kontroll.

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
De personuppgifter som du lämnar ut hanteras enligt bestämmelser i dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer webbplatsens om hur dina personuppgifter behandlas i webbplatsens integritetspolicy.

 

COPYRIGHT
Allt material du tar del av via Everflows tjänster, vilket innefattar såväl onlinematerial på Webplatsen som trycktmaterial, är skyddade av upphovsrätten. Att kopiera eller distribuera produkterna vidare är därför olagligt. Det är förbjudet att filma, fota eller kopiera material till dig själv eller till andra på din dator eller mobil. Även material som är nedladdningsbart får inte delas vidare med andra, det är ditt personliga material. Det är förbjudet att dela inloggning med någon annan, den är din personliga.

Det är strikt förbjudet att, utan tillåtelse från Everflow att:

- kopiera eller modifiera något material
- replikera något material
- dela eller sprida någon typ av kursmaterial och innehåll
- lagra innehåll, i delar eller i dess helhet
- använda innehåll för kommersiellt bruk 

 

FORCE MAJEUR

Vi förbehåller oss rätten att ändra och att ställa in kurser och tjänster vid exempelvis sjukdom, tekniska problem eller force majeure.

Force majeur kan tillämpas vid oförutsägbara händelser som ligger bortom vår kontroll som arrangör, och påverkar förutsättningarna att uppfylla avtalet eller genomföra arrangemanget.
Detta kan t ex innebära, men begränsas inte till, att arrangemang sker online istället för på plats, men fortfarande vid samma tillfälle som planerat.


Om arrangemanget skulle flyttas till ett annat datum kan du välja att behålla din plats vid det nya datumet, ha din fulla erlagda betalning innestående till valfritt kommande arrangemang, eller få återbetalning. Om så sker meddelas du som deltagare/kund via den e-postadress som du har angivit vid registrering/köp.

 

TILLÄMLIG LAG OCH TVIST

Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.

 

ÄNDRINGAR AV VILLKOREN
Vi kan komma att uppdatera Villkoren och kommer då publicera uppdateringarna på denna webbplats. Gällande villkor uppdaterades senast 2024-05-27

ÖVRIGT
Everflow AB reserverar sig för eventuella feltryck på webbplatsen. Vänligen kontakta info@saraivarsson.com om du har frågor.

bottom of page