top of page
Christmas Pine Tree

Mer vila och mer flow med

Restmas 2023

Vill du fira Restmas med mig?

Fira Restmas med Everflow och utforska hur du kan få en vilsam december med utrymme för pauser och självomhändertagande.

Visst hade det varit skönt att vara utvilad till den 24:e och uppleva julfirandet med en känsla av lugn och och en massa gnistrande energi?

Restmas handlar om att skapa utrymme för dig och de små stunder som ger energi och matar dig full av förväntan, glädje och närvaro. Det handlar om att istället för att säga "jag hinner inte", säga "jag tar mig en liten stund nu". För du vet väl att lite + ofta = mycket.

Du är välkommen att fira Restmas med mig i Everflow Studio - den nyöppnade onlinestudion för lymffokuserad träning och egenvård, full med både korta övningar och längre klasser som ger mer lugn, mer flöde och mer energi.

Du kan också välkommen på en gratis livesänd lymfyogaklass där jag berättar lite om lymfsystemet och lymfyoga och guidar dig igenom otroligt välgörande sekvenser som sätter tonen för resten av december.

Välkommen till mer vila i jul!

Decembererbjudande

Restmas i Everflow Studio

Under december har du möjligheten att prova på Everflow Studio och bjuda in mer Restmas i ditt liv för bara


                         den första månaden

(ord. pris 199kr/månad. Erbjudandet gäller 1-31 december). 

49 kr 

Få direkt tillgång till välgörande klasser med fokus på lymfflöde, en smidig fascia och ett balanserat nervsystem.

Prova på

LIVEKLASS: Lymfyoga

Vi kickar igång Restmas 2023 med denna gratis liveklass där du får prova på Everflow Lymfyoga. Anmäl dig nedan och få mejl med information och länk till klassen.
 

Tisdag 5/12 kl 18-19.30

*Genom att anmäla dig godkänner du att jag sparar din mejladress, men jag lovar att inte spamma dig. Du kan när som helst välja att inte ta emot fler mejl av mig.

Tack för din anmälan, kolla din mejl!

bottom of page