top of page
7.png

Everflow Studio

Yoga och träning som din kropp älskar

Välkommen in i studion med fokus på hälsa i fascian och lymfsystemet så att du kan må så bra som möjligt. Här hittar du yoga, träning och egenvård för mer flöde i kroppen, sinnet och hela livet.

Välkommen till Everflow Studio

Everflow Studio ger dig kunskap och verktyg att påverka din egen hälsa. Här hittar du online yoga, fasciaträning och guidad egenvård som tar dig bort från värk, smärta, trötthet och stelhet till en mer välmående kropp med energi att leva livet så som du önskar!

Everflow älskar flöde! Klasserna i studion och kurserna har alla som syfte att ge dig en hälsosam fascia och ett välfungerande lymfsystem med flöde - två förutsättningar för att du ska kunna må bra. Med en unik online studio som samlat de bästa övningarna för lymfsystem och fascia kan du skapa mer flöde i din kropp.

Om du är redo att slippa värk, känna dig stark och smidig och låta hälsan vibrera inifrån och ut är du på rätt plats!

Bli medlem i studion

Som medlem i Everflow Online Studio kan du välja och vraka bland  klasser med fokus på bättre flöde i lymfsystem och fascia för ett starkare och friskare Du.

Studion har ett ständigt växande videobibliotek med yogaklasser, fasciaträning, återhämtning och avslappning samt guidad egenvård.

Utvecklas med kurser

Everflows kurser ger dig möjligheten att fördjupa dig i olika områden och jobba mer specifikt.

 

Kurserna passar dig som vill ha vägledning steg för steg samtidigt som du anpassar takten utifrån dina egna behov och upplevelser.

Mer flöde ger mer energi för livet.

Lekfull, kreativ och fasciafokuserad träning online

Nu är det nedräkning till lanseringen av Everflow Online Studio! Håll ut några veckor till medan jag fyller studion med allt du behöver för att skapa med flöde i kroppen och hela livet.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev via länken nedan så att du är en av dem som får kliva innanför de virtuella dörrarna till ett riktigt bra lanseringserbjudande!

Bli månads- eller årsmedlem och få obegränsad tillgång till allt i studion!
(ordinarie pris: 249kr/mån samt 2490kr/år)

Som medlem får du obegränsad tillgång till alla klasser i studion. Titta på 5-minuters tips eller koppla av med en längre klass, skaka loss efter en lång kontorsdag eller varva ner när stressnivån är hög - här finns något för alla tillfällen och behov.

 

Det släpps nya klasser varje vecka och du kan vara med och bestämma tema och innehåll! Som medlem får du tillgång till Everflow Community, en sluten grupp du kan connecta med andra medlemmar, ställa frågor och berätta vilka klasser du vill se i studion.

Studion har en stor variation av klasser och det är enkelt att hitta rätt klass varje gång genom att filtrera på typ av klass, tid, kroppsdel och förväntad effekt. Du hittar fyra övergripande kategorier som snabbt hjälper dig att hitta den klass du behöver just i denna stund:

MOVE

När du vill röra på dig helt enkelt! Klasser från 5 min till 1 timme som din kommer kropp älska! Everflow erbjuder dig ett enkelt och tillgängligt sätt att röra på dig. Rör dig med ett syfte. Strunta i hur det ser ut och dyk rakt in i känslan rörelsen ger dig. Det är där magin händer.

 

Botanisera bland olika yogaklasser som stärker, stöttar och skapar smidighet och flöde i facia och lymfsystem. Du hittar en mix av Everflows lymfyoga, hathayoga, yinyoga och mjuk slow flow-yoga. Prova fasciaträning som fokuserar på de element som fascian behöver för att fungera optimalt- spänst, stretch, återfuktning och vila. Fasciaträning ger dig allt din fascia älskar i en härlig klass.

RELEASE

Skapa utrymme för ett fritt flöde genom fascian genom lika tekniker för Myofascial release, MFR. 

Lär dig om koppning och få utförlig guidning i hur du kan använda koppar på olika sätt och på olika kroppsdelar för att minska spänningar, i fascian, lossa  fibroser och öka cirkulationen.

MFR, med bollar eller foamroller är fantastisk för att återfukta fascian, öka rörlighet, minska smärta och boosta återhämtning. Lär dig hur du gör självmassage för alla kroppsdelar och vanliga problemområden.

RESTORE

Välj klasser från RESTORE när du behöver den där Aahhhhh-stunden.  Slappna av, andas och omfamna lugnet med klasser för fysisk och mental återhämtning. 

 

Lär dig lymfmassage för hela kroppen, olika områden och vanliga besvär och utforska andningsklasser som hjälper dig att andas lättare och effektivare. Förstå vagusnervens inverkan på din kropps förmåga till att läka. Lär dig olika tekniker för vagusstimulering som ökar vagustonen och hjälper dig att reglera stressresponsen i kroppen. Varva ner med guidade meditationer, så som kroppscanning och yoga nidra. Dessa klasser är guld för dig som behöver mer mental återhämtning och hjälp med stresshantering.

LEARN

Kunskap är makt och ju mer du kan om hälsosamma och hållbara sätt att röra och ta hand om dig själv på desto mer stärkt och hemma i din egen kropp kommer du känna dig. I Everflow kör vi Learn by doing-föreläsningar - roliga klasser där du röra på dig och lära dig på samma gång.

Undrar du något?

Här kan hittar du mina A till dina Q.

Jag blir alltid glad av att höra från dig så kontakta gärna mig här om du har andra frågor.

@everflow.se

bottom of page