top of page

Nyfiken på lymfyoga?

Utforska hur yoga positivt kan påverka ditt otroligt kraftfulla men subtila lymfsystem och stötta din kropp till bättre hälsa och mer energi med Everflow Lymfyoga - yoga som din kropp älskar!

Nyfiken på lymfyoga?

Prova dessa två kortare klasser för att öka ditt lymfflöde. De är perfekta att integrera i vardagen - som paus i arbetsdagen, som morgonrutin, som en del av uppvärmingen inför ett träningspass eller nedvarvning efteråt och när helst du vill ge extra omtanke och kärlek till ditt lymfsystem.

Kort lymfyoga på matta
14:29
"Pick me up" för lymfsystemet
10:45

Everflow Lymfyoga - yoga din kropp älskar

Är du ständigt trött och har hjärndimma, känner dig svullen och spänd/tung i kroppen, är öm och stel och ofta blir sjuk? Detta är tecken på ett trögt lymfsystem. 

 

Utforska hur yoga positivt kan påverka ditt otroligt kraftfulla men subtila lymfsystem och stötta din kropp till bättre hälsa och mer energi med Everflows Lymfyoga.

 

I Everflow Studio hittar du över 20 olika lymfyogaklasser!

Du hittar även klasser för en hälsosam fascia, videos med guidad lymfmassage och egenvård för olika situationer och tillstånd, välgörande andningsövningar och både korta och längre föreläsningar som ger dig kunskapen och verktygen att själv påverka din hälsa.

 

Som medlem i Everflow Studio får du obegränsad tillgång till alla klasser i studion. Titta på 5-minuters tips eller koppla av med en längre klass, skaka loss efter en lång kontorsdag eller varva ner när stressnivån är hög - här finns något för alla tillfällen och behov. 

Prova på alla klasser i Everflow Studio gratis under 7 dagar. Du kan sedan bli medlem på månads- eller årsbasis och fortsätta att ta del av det ständigt växande videobiblioteket, liveklasser och utvecklande Månadens Tema.

Välkommen till Everflow Studio - onlinestudion som tar dig bort från värk, smärta, trötthet och stelhet till en mer välmående kropp med energi att leva livet så som du önskar!

 

 

Din yogalärare i lymfyoga

Jag heter Sara Ivarsson och jag är din yogalärare

Jag har jobbat som yogalärare sedan 2012 och efter utbildningar i terapeutisk yoga och yoga för cancer såväl som inom lymfmassage och fasciabehandling väver jag samman de kunskaper och erfarenheter jag fått och har skapat denna onlinekurs i lymfyoga.

Jag tycker om enkla klasser som går rakt på sak och är enkla med effektiva. I denna kurs bjuder jag in dig att tillsammans med mig utforska de vägar som yoga positivt kan påverka vårt subtila men så kraftfulla lymfsystem för bättre hälsa.

Är du fortfarande nyfiken kan du läsa mer om mig här.

@everflow.se

bottom of page